Valute:  
Croatian
Košarica Trenutno 0 proizvoda
Proizvodi
Top lista
Privatnost
Prikupljanje vaših osobnih podataka: Web-odredište može prikupiti određene podatke o vašim posjetima, kao što je naziv vašeg dobavljača internetskih usluga i Internet Protocol (IP) adresu preko koje pristupate Internetu; datum i vrijeme vašeg posjeta web-odredištu; stranice koje ste gledali dok ste bili na web-odredištu i internetsku adresu web-odredišta s kojeg ste se izravno povezali na naše web-odredište. Ovi se podaci koriste za poboljšanje i administraciju web-odredišta te analizu trendova.
Korištenje osobnih podataka: Osobni podaci prikupljeni na ovom web-odredištu koristit će se za rad web-odredišta i za pružanje usluga ili izvršavanje transakcija koje ste zatražili ili ovlastili. Osobni podaci, prikupljeni na web-odredištu, mogu biti pohranjeni i obrađivani, a korištenjem ovog web-odredišta pristajete na takav prijenos podataka!
Zaštita privatnosti: Obavezujemo se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove web stranice. Možemo prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi putem ove stranice.
Prihvačanje pravila i uvjeta korištenja: Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti pravila i uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.
Nastavi
Novi proizvodi
PENIS PRSTEN VIBRO TRAP
PENIS PRSTEN VIBRO TRAP
Promjer (cm) 2,7 baterija 3 x LR41 Duljina (cm) ...
Cijena:199,00Kn
Recenzije
Nema recenzija proizvoda
Parse Time: 0.036s