• 97420_568_01

CBD CANNABIS GEL ZA VLAŽENJE

10,49 

Sastojci
568 – Kanabis VODA, GLICERIN, POLIETILENGLYKOL, HIDROKSIETICILCELULOZA, FENOKSIETANOL, ETILHEKSILGLICERIN, KANABIDIOLS8 hibridni podmazivanje kanabisa 50ml
97420
Vrhunski hibridni lubrikant S8 kanabisa savršen je za potrošače koji ne žele raditi kompromise. Ovaj proizvod kombinira svilenkasto mekano klizanje silikonskog maziva s jednostavnim čišćenjem formule na bazi vode. I to nije sve! Ova otopina za intimnu njegu također sadrži posebne spojeve dobivene iz CBD-a, koji se nalaze u kanabisu. Poznati po opuštajućem svojstvu, ovi spojevi olakšat će vam zabavu i pomoći vam da se opustite kada ste napeti. Hibridni lubrikant S8 kanabisa potpuno je siguran za upotrebu, bez parabena, bez ftalata, bez glutena, bez sulfata i ne sadrži dodane boje ili oštre konzervanse. Uz odobrenje medicinske kvalitete, hibridni lubrikant S8 kanabisa također se pridržava svih važećih propisa EU-a u vezi s proizvodima za intimnu njegu. Što ga čini pouzdanom i transparentnom alternativom drugim, neodobrenim izborima na tržištu.
Robna marka EN – Robna marka
Stimul8 S8
O marki
Ova S8 linija osnovnih potrepština za intimnu njegu kombinira formule vrhunske kvalitete s cijenom pristupačnom svima, što ga čini nevjerojatnim izborom vrijednosti za novac u erotskom wellnessu. S8 je dizajniran za povećanje užitka i poboljšanje intimnosti na prirodan način siguran za tijelo. Kolekcija S8 nudi ponešto za svaku želju. Od maziva na bazi vode, silikona, aromatiziranih i hibridnih maziva; za sredstvo za čišćenje igračaka i gelove za uzbuđenje: S8 ima sve. Privlačnost drogerije S8 je što je moguće “prirodnija”, oponašajući prirodno podmazivanje i održavajući formule čistima od bilo kakvih nepotrebnih kemikalija. Proizvodi ne sadrže oštre konzervanse i bez parabena, ftalata i glutena – sve je jasno spomenuto na prozirnom pakiranju maziva. S8 se pridržava svih europskih standarda i propisa za proizvode za intimnu njegu i nudi pouzdano, tjelesno sigurno i popustljivo iskustvo za sve ljubitelje intimnog užitka.

StatusNa zalihi
Categories