UVJETI KUPNJE

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama.

Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je PIGALLE d.o.o. za proizvodnju, vanjsku i unutarnju trgovinu, sa sjedištem u Republici Hrvatskoj, Zagreb, Ljudevita Gaja 17, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta upisa (MBS): 080164038, osobni identifikacijski broj (OIB): 75408886345., a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju.

Sve su cijene izražene u kunama i uključuju PDV.

 

REGISTRACIJA

Da biste se registrirali na www.habitat.hr web shop, morate imati najmanje 18 godina. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, molimo Vas da u čim skorijem roku ažurirate Vaš korisnički račun, odnosno obavijestite nas o nastalim promjenama putem e-mail adrese: pigalle@pigalle.hr

Kupac odgovara za ispravnost svih unesenih podataka prilikom kupovine artikala.

 

NARUČIVANJE

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.

 

PLAĆANJE

Naručene artikle možete platiti:

  • pouzećem prilikom preuzimanja,
  • općom uplatnicom (na šalteru pošte, Fine, banke) ili
  • Internet bankarstvom.
     

POTVRDA NARUDŽBE

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti e-poštom nakon obavljene kupnje koja sadrži sve zakonom propisane detalje.

 

DOSTAVA

Pakete šaljemo u diskretnoj i neutralnoj ambalaži. Dostava robe vrši se dostavnom službom HP Ekspres, u okviru 3-10  radnih dana. Vikend nije uključen u vrijeme dostave. Rok počinje od trenutka kada PIGALLE d.o.o. primi narudžbu za plaćanje pouzećem ili uplatu na svoj bankovni račun za pošiljke kupljene na transakcijski način plaćanja.

Ukoliko roba nije na raspolaganju, Prodavatelj će kupca obavijestiti (pismenim putem ili telefonski) o mogućem roku isporuke. Kupac tada može prihvatiti novi rok isporuke ili otkazati narudžbu. Odluči li se Kupac na otkazivanje narudžbe, prodavatelj će mu vratiti novac najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac nakon 30  dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske (kurirske) službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

 

POŠTARINA

Troškove poštarine snosi Prodavatelj za narudžbe iznad 300,00 kn – vrijedi samo za dostavu unutar Hrvatske.

Cijene dostave iznosi 30,00 kn (sa PDV-om) za sve proizvode kupljene u našoj web trgovini u vrijednosti do 299,99 kn, a od 300,00 kn i više  dostava je BESPLATNA za cijelu Republiku Hrvatsku.

 

POVRAT / REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat/reklamaciju robe u roku od 14 dana ukoliko mu naručeni artikl ne odgovara. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na mail: pigalle@pigalle.hr ili na adresu PIGALLE d.o.o., Ljudevita Gaja 17, 10000 Zagreb, uz napomenu “Za web trgovinu”.

Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane PIGALLE d.o.o. ili se radi o greški na samom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj – vrijedi samo za vrijeme trajanja roka reklamacije – 14 dana. Za vrijeme garantnog roka Kupac snosi troškove povrata.

Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod ili vratiti Kupcu cjelokupan plaćeni iznos.

 

PRAVO NA ZAMJENU ILI POVRAT

U iznimnim situacijama kada naručeni artikl nismo u mogućnosti isporučiti, zadržavamo pravo uz Vašu suglasnost isporučiti zamjenski artikl koji cijenom odgovara naručenom ili možemo stornirati Vašu narudžbu. U pojedinim slučajevima, pogotovo kod artikla na akciji, moguće je da neki od naručenih artikla nismo u mogućnosti isporučiti te da je naručeni artikl rasprodan o čemu ćemo Vas obavijestiti putem e-maila.

 

PRIGOVORI KUPACA

Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, Prodavatelj omogućuje svim Kupcima da svoje prigovore upute putem pošte na adresu Prodavatelja PIGALLE d.o.o., Ljudevita Gaja 17, 10000 Zagreb, odnosno putem elektroničke pošte na adresu elektroničke pošte Prodavatelja pigalle@pigalle.hr te će Prodavatelj obavijestiti Kupca o zaprimljenom prigovoru. Na sve primjedbe i prigovore Prodavatelj će odgovoriti najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora. Kako bi Prodavatelj sukladno članku 10. stavku 5. Zakona o zaštiti potrošača potvrdio primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorio, Kupac treba navesti točne podatke za primitak istoga.

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora u roku od 14 dana od primitka proizvoda. Roba se vraća o trošku kupca. Novac se vraća po primitku robe najkasnije u roku 30 dana. Ovo se odnosi isključivo na kupnju proizvoda putem web trgovine na stranici www.pigalle.hr

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati. Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostavit ćemo Vam, bez odgađanja, elektroničkom poštom.

 

Napomena:

Zadržavamo pravo pogrešaka u opisima ili fotografijama artikala.