• 3000012656-2ed
  • agg18880_pink_xl

HOOPLA SENSUAL MASSAGER USB

76,85 

Hoopla je elegantan punjivi intimni masažer koji pomaže parovima da otkriju vrhunsko uzbuđenje i veliku intimnost jedni s drugima ili senzacionalne solo užitke. 10 snažnih postavki i breskvasto glatki silikon pružaju senzualnu masažu. Kao i njegov oblik, nebeski osjećaji natjerat će vas da se vratite za više apsolutnog zadovoljstva.

Hooplin sofisticirani dizajn s lakoćom klizi preko vašeg tijela. Blistavi kromirani prsten u Hooplinom središtu omogućuje vam da ga lako uhvatite i gurnete vibracije po cijelom tijelu pokretima tekućine.

Oblikovane linije preko njegove strane mogu se osjećati zadovoljavajuće glatko kada ih provučete preko kože i dodajte uzbudljivo trenje kada se ugnijezde u vaša intimna područja.

Dva jednostavna gumba upravljaju Hooplom. Uključite ga/isključite jednim urednim gumbom, a gumb ‘V’ kontrolira 10 snažnih vibracija. Možete pronaći svoju savršenu kombinaciju postavki kako biste pobudili svoje omiljene erogene zone. Također vam može pomoći da pronađete nova područja vašeg tijela koja će vam ugoditi i zadirkivati.

Djevojka koja žudi za finim željama ne mora se brinuti baterijama. Hoopla je USB punjiv za snažnu intimnu masažu koja može trajati i do 3 sata kada je potpuno napunjena. Hooplina USB točka punjenja uredno je uvučena iza silikona.

Ispod luksuznih mjehurića vruće kupke, Hoopla vam omogućuje da pretražite svoja tijela kako biste probudili vruće strasti kroz paru. 100% je vodootporan i potpuno potopan.

Za večer solo ili parove strasti koja zahtijeva poseban dodir, odaberite naš Hoopla punjivi intimni masažer.

10 moćnih funkcija
Mekani platinasti silikon siguran za tijelo
Do 3 sata snage kada je potpuno napunjena
USB punjiv
100% vodootporan
Boja: Ružičasta
Materijal: Silikon
Promjer izvana: 8,5 cm
Vrsta baterije: USB ponovno moguće ponovno zabilježiti